October 28, 2019

The Black CrusadeAbaddon's thirteenth Black Crusade reached Helsinki this year with Ollie's updated Black Legion ensemble making an appearance in the annual Armies on Parade painting competition. The painter had completed the latest version of the Despoiler himself along with a new Chaos Lord adjutant, which got to lead the siege of Cadia on a brand-new display board. This time Abaddon's efforts earned Ollie the silver Parade Medal, a fine feat!

Ollin aihevalinta tämän vuoden Armies on Paradeen oli päivitetty Black Legion murtamassa Cadian puolustuksen viimeisiä muureja. Uudesta Abaddon-figusta ammennettu inspiraatio johti lopulta myös uuteen kaaoslordiin ja display boardiin, jolle valittiin kilpailua varten myös maalaajan muita Chaos Space Marines -yksikkösuosikkeja. Kotiin vietäväksi saatiin kirkas hopeamitali ja tietysti mainio, yhteisöllinen hobby-kokemus vuosittaisesta paraatipäivästä. Kiitokset kaikille osallistujille!

Ollin Abaddon-tulkinta on "sotilaallinen" versio kuuluisasta komentajasta - uuden figun viitta ja trophy rackit on jätetty pois käytännöllisyyden ja toiminnan tieltä.

Figuun haettiin hiukan lisädynamiikkaa kääntämällä käsien asentoja hiukan niiden stokkikulmista.

Jalkoihin on jäänyt Primaris Blood Angel, joka tukee myös figun muuta väriteemaa.

Ollin lellikit, eli suunnattomat Black Legion -konedemonit olivat totta kai läsnä Warpsmitheineen.

Myös Kopinskin taiteesta tuttu Dhar'leth -demoniprinssi oli laskeutunut Cadialle sieluja metsästämään.

Uusi kaaoslordi oli sytyttänyt tuleen yhden display boardin muurilla liehuvista lipuista.

Tukikohdan korkeat muurit ovat murtuneet ja kaaoksen joukot vyöryvät sisään.

Muurissa on useita pieniä rakenteellisia yksityiskohtia ja hienovaraista weatheringia. Seinään lamppujen alle drybrushattiin kevyesti niiden valokeilat.

Maulerfiendien Kerberos-muodostelma on hävittänyt puolustuslinjan ja Abaddon henkivartijoineen jalkautuu murtokohtaan.

Ollin mittava Black Legion -kokoelma on esitelty tarkemmin täällä.

Cadia has fallen!

No comments:

Post a Comment