April 7, 2019

Spring Drills


Entering April we're having a few weeks off from tournaments and our operators are spending most of that time painting - a serious commission spree and many exciting, personal projects have been initiated this Spring. Our recent Horus Heresy mini campaign sparked some 30K gaming heat and we hope to return to our studio's battle board with some new models and tactics as soon as possible. Onwards to new adventures!

Kevään mittaan on tullut maalattua ahkerasti - olemme sutineet pelkästään 40K-ympäristöön useampia pelivalmiita detachmenteja aktiivisien turnauspelaajien tarpeisiin. Monet keikoista ovat olleet myös lisäyksiä aiemmin toteuttamiimme armeijakokonaisuuksiin, ja etenkin Maken Sand Scorpions -aavikkoerikoisjoukot ovat saaneet jo useita jatko-osia turnausmetan ja sen vaatimuksien kehittyessä. Nyt viimeisin satsi koostui parin Shadowspear-boksin sisällöstä ja olikin hauskaa tulkita moderneja ja tyylikkäitä figuja vanhaan tuttuun väriteemaan. Seuraavaksi projektipöydälle saapuu Thousand Soneja ja Evil Sunz -örkkejä, joista lähdetään muovaamaan tyylikkäitä teema-armeijoita fluffiviitteitä kunnioittaen. Henkilökohtaisista hankkeista taas voitaisiin mainita Horus Heresy Blood Angelit, synkkäsävyinen Beastmen-projekti, Ian Millerin inspiroimat Feodal World -kaartilaiset... Palataan näihin piakkoin!

War Headin seikkailuita ja figukuvasatoa voi tätä nykyä tarkastella myös Instagramissa, johon olemme jakaneet materiaalia nyt parin viikon verran. Kuvavirtaan päätyy tasaiseen tahtiin fiilistelykuvia valmiista miniatyyreistä ja armeijoista, joten jos dramatisoidut figupotretit inspiroivat, laita meidät seurantaan! 

1 comment: