July 31, 2017

War Head in Ropecon 2017Ropecon 2017 on koettu! War Head osallistui tapahtumaan tänä vuonna ensi kertaa omalla osastollaan, joka seurasi meiningiltään ja järjestelyiltään Model Expossa testattua kaavaa. Pystytys sujui reippaasti ja olimme hyvissä ajoin valmiita toimintaan!

Viikonlopun suosituin tuoteryhmämme oli ehdottomasti Ropeconin klassikkoteeman mukaisesti pystyttämämme nostalgiaosasto, joka sisälsi lukuisia 90-luvun ja 2000-luvun alun blistereitä ja figubokseja. Kirkkaanväristen blisterpakkausten rivit houkuttelivat heti perjantaina paikalle monia kiinnostuneita ja alkoivat huveta hyvää tahtia! Valikoima on osa pitkään keräämäämme figuvarastoa, joka on alunperin hankittu omaan harrastekäyttöömme, mutta ihan kaikkia projekteja ei tunnetusti ehdi toteuttaa... Osasta klassikoita oli tietty vaikeaa luopua, mutta uskomme niiden päätyneen hyviin koteihin!

Coni kokosi tänä vuonna entistäkin enemmän kävijöitä ja Messukeskuksen laajat tilat palvelivat tapahtumaa varsin tarkoituksenmukaisesti - edes myyntialueella ei tullut tunkkaista ja ahdasta tunnelmaa, kuten joskus kultaisina dipolivuosina. Ohjelmaa oli figupuolella joka lähtöön ja eri toimijat ja yhdistykset saivat vaikuttavan turnaus- ja demokattauksen aikaiseksi. Iso käsi kaikille Ropeconia tehneille puuhamiehille ja -naisille!

Meidänkään conikokemus ei sentään ollut pelkkää myyntityötä, vaan myös töiden ohessa ehti hiukan harrastaa... Otimme War Head -tempaukseksi tänä vuonna lohikäärmearpajaiset, joiden pääpalkinnoksi rakentui perjantain, lauantain ja sunnuntain aikana alusta loppuun Citadelin Zombie Dragon! Miniatyyrin valmistumista sai seurata osastollamme koko viikonlopun ajan ja sunnuntaina se arvottiin arpalipun ostaneiden kesken.

Epäkuollut lohikäärme liihotti messukuorman päällä perille pohjamaaleissa. Kahden miehen messutiimimme splittasi viikonlopun ajan myynti- ja maalausvastuun.


Eric työn touhussa. Lohikäärmeen työstämisen ohella viimeistelimme myös pikaisesti pari maalauskisaentryä.

Lopulta figu tuli valmiiksi sunnuntaina ja oli valmis arvontaan! Scenic basen lisäksi emme tehneet vaikuttavaan figuun mitään kummempia konversioita, vaan jätimme vain ratsastajan pois - siten taikaolento sopisi paremmin esille muidenkin kuin Warhammer-diggareiden hyllyihin. 
Samoin väriteema noudatteli tavanomaista kaavaa. Erityisesti luuosia oli hauska työstää tummanharmaan nahan ja siipien toimiessa hyvänä kontrastina.

Vereslihalla olevien osien kiiltoefektin toteutimme GW:n Blood for the Blood God -tehostemaalilla. 
Lopulta arvonnan voitti onnennumerolla yhdeksän Paula N.! Kiitokset kaikille osastollamme käyneille, ostoksia tehneille ja lohikäärmearpajaisiin osallistuneille!No comments:

Post a Comment