February 14, 2014

Dirt on the dancefloor


Winterception Blood Bowl -liiga on rullannut hyvällä sykkeellä loppuvuoden hiljaisuuden ja joulubreikin jälkeen. Hyvä yhteydenpito liigan Facebook-yhteisössä näyttää tuoneen nostetta monien peli- sekä maalausintoon ja pelisessiota on järkätty liigan molemmissa virallisissa pelipaikoissa. Nyt kun pelit etenevät ja lopullinen joukkuelista on selvillä liigaa johtavat legendaarisen MakeH:n Zharr-Naggrund Slavers (Chaos Dwarfs) ja Mikko Savolahden Reptic Rampage (Lizardmen) kuuden pisteen kaulalla Jarkko Kallion Durgburz Bashasiin (Orcs). Kierrokset jatkuvat ja War Head on paikalla ikuistamassa tapahtumia!

Liigaa pelataan tiistaisin War Head Fight Clubissa Poromagian myymälässä Pasilassa sekä torstaisin Oh My Gamen pelibunkkerissa Vantaan Myyrmannissa. Ainakin Poromagialta löytyy kenttiä valmiiksi, joten mukana tarvitsee kantaa vain joukkueet ja tarvittavat paperisodan aseet kirjanpitoa varten.

Kun pioneerit saivat homman rullaamaan, on uusien pelaajien ollut helppo liittyä mukaan. Aktiivinen osallistuminen ja mukanaolo on tärkeää! Etualan poninhäntä kuuluu liigajärkkäri Jarkko Kalliolle, johon saa yhteyden helposti Sotavasara.netin kautta. Jarkon nimimerkki foorumeilla on Sortaja.

Valtteri Santalan klassinen örkkitiimi hakee innoitusta oikeiden jenkkifutisjengien univormuista ja tunnusväreistä. Viime tiistaina keltakypärät jäivät Reptic Rampagen vaihtolämpöisen jyrän alle.

Mikon liskodisko on ollut valmentajan viimevuotisesta loukkaantumisesta huolimatta huipputehokas ja on takonut pisteitä kaikista otteluistaan. Expat on kuitenkin valuneet manailuista huolimatta lähinnä Skinkeille, joten muiden on vielä mahdollista kuroa kaula kiinni!

Winterceptionin epävirallisen maskottijoukkueen viittaa kantaa porvoolaisen Jacob Latvalan puolituistiimi "Greenhill Goliaths".

Halflingeille tuo ulottuvuutta hurja puumies. Ympärillä riehuvat MakeH:n vielä maalaamattomat kaaoskääpiöt.

Blood Bowliin kuuluvat murtuneet luut ja haudankaivuu eikä uusien pelaajien palkkaamiselta ole voinut välttyä...


Tervetuloa mukaan pelaamaan tai seuraamaan liigapelejä Pasilassa ja Myyrmäessä!

1 comment:

  1. Kannattaa kokeilla myös joskus Manticin Dreadballia. Erittäin hyvin toimiva futispeli sekin.

    ReplyDelete