Operation Arrowhead

Arrowhead on War Headin ja Puolenkuun Pelien hanke, jonka ideana on etsiä ja palkita upeita miniatyyriarmeijoita Suomen figuskenessä. Operaattorimme soluttautuvat parhaillaan kansallisiin turnaustapahtumiin, seuraavat foorumi- ja blogiverkostoja ja pitävät vahtia eri harrastemyymälöissä tarkoituksenaan löytää Suomen kipeimpiä armeijakokonaisuuksia!

Arrowheadin tavoitteena on rohkaista harrastajia panostamaan figujensa työstämiseen ja löytämään valmiilla armeijoilla pelaamisen ilon. Haluamme kannustaa fiilistelyyn ja persoonallisten armeijoiden tekemiseen ja palkita harrastajia luovuudesta ja kovasta työstä. Toivomme tapaavamme kunnostautuneita maalaajia sekä kenraaleita ja odotamme pääsevämme esittelemään mahtavia sotajoukkoja!

War Head nimeää, dokumentoi ja palkitsee upean armeijan kuukausittain. Operation Arrowhead-voittajista tehdään blogiimme artikkeli, joka sisältää haastattelun sekä armeijasta otetut kuvat. Ikuisen maineen ja kunnian lisäksi meillä on ilo yhdessä yhteistyökumppanimme Puolenkuun Pelit Tampereen kanssa palkita armeijanrakentamisessa kunnostautunut kenraali Arrowhead-kunniakirjalla ja lahjakortilla PKP-verkkokauppaan!

Tarkoitus ei ole nimetä Suomen parasta armeijaa tai asettaa figuja paremmuusjärjestykseen. Jotkin upeimmista kokoelmistahan saattavat jäädä huomaamatta. Hankkeessa on kuitenkin kyse puhtaasti fiilistelystä ja upea armeija ei koskaan saa palkintoa turhaan!

PS. Nimettömiä vihjeitä upeista armeijakokonaisuuksista otetaan vastaan... 
Bonusta tulee, mikäli joukkoja ei ole aiemmin esitelty internetissä!

Arrowhead-nimitykset ja -haastattelut löydät täältä!
No comments:

Post a Comment