Arrowhead

Arrowhead oli War Headin vuosina 2012-2014 organisoima hanke, jonka ideana oli etsiä ja palkita upeita miniatyyriarmeijoita Suomen figuskenessä. Operaattorimme soluttautuivat kansallisiin turnaustapahtumiin, seurasivat foorumi- ja blogiverkostoja ja pitivät vahtia eri harrastemyymälöissä tarkoituksenaan löytää Suomen kipeimpiä armeijakokonaisuuksia.

Arrowheadin tavoitteena oli rohkaista harrastajia panostamaan figujensa työstämiseen ja löytämään valmiilla armeijoilla pelaamisen ilon. Halusimme kannustaa fiilistelyyn ja persoonallisten armeijoiden tekemiseen ja palkita harrastajia luovuudesta sekä kovasta työstä. Tapasimme hankkeen aikana huipputaitavia maalaajia, menestyneitä kenraaleita ja pääsimme esittelemään näiden mahtavia sotajoukkoja.

Projektin aikana nimesimme, dokumentoimme ja palkitsimme useita armeijoita sekä Warhammer 40K-, että Fantasy Battle -universumeista. Operation Arrowhead -palkituista kokonaisuuksista tehtiin blogiimme artikkelit, jotka sisältävät taiteilijan haastattelun sekä tämän armeijasta otetut kuvat. Meillä oli lisäksi ilo yhdessä yhteistyökumppanimme Puolenkuun Pelit Tampereen kanssa palkita armeijanrakentamisessa kunnostautuneet kenraalit Arrowhead-kunniakirjalla ja lahjakortilla PKP-verkkokauppaan.

Tarkoituksemme ei ole ollut nimetä Suomen parasta armeijaa tai asettaa figuja paremmuusjärjestykseen. Jotkin upeimmista kokoelmista ovat saattaneet jäädä huomaamatta. Hankkeessa on ollut kyse puhtaasti fiilistelystä ja upea armeija ei koskaan saa palkintoa turhaan!
Ilmar Metsalo - Astra Militarum


Timo Oravala - Blood Angels


Jaakko Siitonen - Dark Eldar


Ville Rantalainen - Eldar


Antti Halonen - Astra Militarum and Deathwatch Kill Team


Erno Langinkoski - Orcs & Goblins


Teemu Kilpiö - Saim-Hann Eldar


Joonathan Suvanto - Space Wolves


Aatu Riuttamäki - High Elves


Oskari Holm - Horus Heresy
Operaatiosta vastasivat
2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Simply put, it's a home or property loan, and yes it comes with different features to serve varying needs of clients. canada mortgage calculator Interest rates are often higher which types of mortgage are good for any short term whenever you are transitioning derived from one of product to an alternative product. mortgage payment calculator canada

    ReplyDelete