Fight Club & Store

War Head Fight Club & Store

War Headin myymäläosasto sijaitsee Poromagia Oy:n myymälässä Pasilassa. Figunurkkauksestamme löydät laajan valikoiman Games Workshopin miniatyyripelituotteita sekä Citadelin, Vallejon, AK Interactiven, Scale75:n ja Green Stuff Worldin oheistarvikkeita. Figujamme voi tilata myös postitse Poromagia.com-nettikaupan kautta.

Myymälän yläkerrassa on myös pelitila, jonka pöytiä ja maastovalikoimaa saa käyttää omien figupelien pelaamiseen kaupan aukioloaikojen puitteissa. Myymälässä järjestetään myös joka tiistai suosittu War Head Fight Club -figupelipäivä, jonka aikana koko tilan pöydät varustetaan maastokattauksella asiakkaiden pelejä varten. Osallistuminen on ilmaista, eikä pöytiä tarvitse varata etukäteen. Pelatuin sääntöjärjestelmä on Warhammer 40,000, jonka pariin voi etsiä peliseuraa esimerkiksi Facebook-yhteisöstämme tai Sotavasara.netin kautta. Maastovalikoimaa on myös fantasiahenkisten ja tiettyjen historiallisten pelien pelaamiseen.

Käyntiosoite

Poromagia / War Head
Opastinsilta 8 B
00520, Pasila, Helsinki

Yhteystiedot

Myymälä: +358503552252 (tuotetiedustelut, tilaukset)

Fight Club: +358400951746 (turnaukset, tapahtumat)
Asiakaspalvelu: contact@gowarhead.com

Aukioloajat

Ma 13:00 - 20:00 

Ti 13:00 - 20:00 (Fight Club!)
Ke 13:00 - 19:00 
To 13:00 - 19:00 

Pe 13:00 - 19:00 

La 10:00 - 17:00
Su 12:00 - 16:00

Saapuminen ja pysäköinti

Poromagiaan on helppo saapua lähijunalla, Pasilan rautatieasemalta ja Triplasta kävelee Opastinsiltaa pitkin suoraan myymälän ovelle parissa minuutissa. Linja-autoista esimerkiksi 23, 58, 69 sekä 506 ja raitiovaunuista 7A, 7B ja 9 saapuvat myös aseman tuntumaan.

Omalle autolle löytyy pysäköintipaikkoja niin ikään lyhyen kävelymatkan päästä. Läheinen Velodromin parkkipaikka maksaa arkisin 17:00 saakka euron tunnilta, jonka jälkeen pysäköinti on ilmaista. Myös kadunvarsipaikkoja mittareineen on ihan vieressä.

Pöytäkapasiteetti ja figupelimaastot

Pelitilassa on asiakaskäyttöön pyhitettynä kaksi täysikokoista 72x48" -pelipöytää modulaarisella maastovalikoimalla. Pöydät ovat vapaasti hyödynnettävissä pelikäyttöön myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Maastoa on 28-millisten historiallisten, sci-fi- ja fantasiapelien taisteluihin. Figuiltaan pienemmän mittakaavan peleille, kuten Flames of Warille erityisesti tehtyjä maastonkappaleita ei toistaiseksi ole. Pelitilan holvin hyllystä saa valita itse peliinsä sopivat maastonkappaleet, kunhan palauttaa ne lopuksi ehjänä paikalleen.

Käyttöehdot ja säännöt

Pelipöydät maastoineen ovat käytettävissä veloituksetta. Pelaamaan tullessaan asiakkaan on kuitenkin otettava pelihuoneen säännöt huomioon:

1
. Nosta tullessasi ulkovaatteesi ja kantamuksesi holvin naulakkoon tai pöytien alle tilan säästämiseksi.
2. Kohtele maastoja varoen ja palauta lainaamasi maastonkappaleet asiallisesti hyllyille.
3. Vie pois roskat, kääreet, pullot ja sälä jonka tuot mukanasi.
4. Älä nosta juomatölkkejä, -pulloja tai ruoka-annoksia pelipöydille.
5. Älä avaa tai kolistele myymälän lasivitriineitä, miniatyyrit kuuluvat yksityiskokoelmiin.
6. Käytäthän peleissäsi mieluiten koottuja ja maalattuja miniatyyrejä.
     
Muonitus

Pelien välissä saattaa nälkä yllättää. Mall of Tripla palvelee kivenheiton päässä, ja Pasilan asemalla on myös pikaruokaloita, kuten Subway. Myymälästä on saatavilla vaihteleva valikoima virvokkeita limppareista energiajuomiin. Pizzat, kebut, hamppariateriat ja muu pikaruoka kannattaa nauttia ravintolan tiloissa. Ethän tuo kertakäyttöastioita pelipöydille.

Tapahtumat

War Head järjestää pelitiloissa turnaustapahtumia ja muita pelitilaisuuksia, kuten mega battleja, esittelypelejä ja kampanjoita. Näistä pysyt kärryillä parhaiten littymällä Facebook-kaveriksemme tai seuraamalla blogivirtaa! Muista tiistain Fight Clubia ja pelitiloja koskevista uutisista ja fiilistelyistä pysyt parhaiten kärryllä seuraamalla Fight Club -tagilla varustettuja postauksia.

Myös Poromagian porot järjestävät jatkuvasti jännittäviä ja hauskoja kortti- ja lautapelitapahtumia. Poromagian tapahtumakalenteri löytyy näiden verkkosivuilta.

War Head Fight Club -aiheisia postauksia pääset selaamaan tästä!

10 comments:

 1. Moi!
  Vitriinissä näkyy monia hienoja valmiita armeijoita! Olisiko mahdollista saada niistä tarkempia kuvia? Valmiita uniikkeja armeijoita on aina ilo katsella ja ne ovat hyviä inspiraation lähteitä.
  -Jani

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Jani ja kiitti käynnistä,

   Suurin osa vitriinien joukoista löytyy täältä blogista (oikean laidan ikonien takaa tai tageja klikkailemalla) tai odottelevat vasta pääsyä kameran eteen! Jos joku jengi kiinnostaa erityisesti, voin etsiä siitä linkit valmiiksi.

   Delete
  2. No täsä ois muutaman :)
   http://farm3.staticflickr.com/2806/9451872190_0c1d838f34_b.jpg

   Delete
 2. Hei!

  I wanted to ask, are there any players interested in Warhammer Fantasy at Warhead? Also Flames of War or Warmachine?

  Cheers,
  Bogdan

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hey,

   Personally we're interested in both 40K and Fantasy! Fight Club participants however have been mostly 40K gamers and FB games are not as regular in our games nights for some reason. We'd love that to change however and we encourage playing any game system in Fight Club. For now we don't have any 15mm spesific terrain for Flames of War though.

   People usually make a battle date and come to play with their friends, although sometimes players just come along with an army and look for an opponent out of other participants. However 40K gamers are a majority and it might be a bit challenging to find a random opponent for other games at this time just by showing up.

   We've got a thread here that you're welcome to use for finding someone to challenge! https://www.sotavasara.net/keskustelu/viewtopic.php?f=11&t=104098

   Delete
 3. Moi!

  Löytyykö fight clubista peliseuraa alle 750 pisteen armeijalle?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Ville! Yleensä jengi pelaa vähän isompia pelejä (1500-2000) mutta pienemmilläkin sotajoukoilla kannattaa ehdottomasti tulla messiin. Tervetuloa peli-iltoihin!

   Delete
 4. Moikka! Löytiskö peliseuraa WH40K noin 1500-2500 pisteen Grey Knight armeijalle? Aloitin tämän harrastuksen uudestaan pitkän tauon jälkeen ja tarvitsen kipeästi pelikaverita.
  T.Roman Dulik, Lohja.

  ReplyDelete
 5. Moi Roman! Löysitkin näköjään jo Sotavasara-ketjuumme. Peliseuraa 40K:hon löytyy takuulla, tervetuloa tiistaisin messiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, niin löysin. Koska asun Lohjalla niin tarviin vaan relun tunnin varotusaikaa jotta ehdin tulla paikalle :)

   Delete