November 23, 2020

New Stuff Alert!



Pikakatsaus kesän ja syksyn aikana meille rantautuneisiin tuoteperheisiin!

Myymäläosastomme viimeisimpiin uutuuksiin kuuluvat muiden muassa Scale75:n kehutut maalit, joiden metallisävyt moni lukee maailman parhaimmistoon. Erityisen mattapintaisiksi kuivuia maaleja on seteittäin eri teemoilla moneen tarpeeseen. Armeijan beissausta suunnittelevalle inspiraatiota voivat tuoda myös Environments-beissauskitit lukuisine tarvikkeineen ja kuvitettuine step by step -oppaineen; pakkauksia on omansa joka vuodenajalle!

Scale75 -tuotteet myymälässä ja Poromagia.com -nettikaupassa

AMMO by Mig Jimenez -tuotteiden kärkinimiä ovat One Shot -pohjamaalit, jotka ovat eurooppalaisversio Badgerin huippusuosituista Stynylrez-primereista. Näillä ei ruiskutettu pohjamaali mene vikaan! Valmistajalta löytyy myös erilaisia maisemointituotteita, näppäriä maalihyllyjä ja esimerkiksi AirViper-kynäruisku tarkempaan työskentelyyn. Tsekkaa myös laadukkaat Lucky Varnish -lakat!

AMMO-tuotteet myymälässä ja Poromagia.com -nettikaupassa

Abteilung 502 valmistaa erityisesti miniatyyrimaalaukseen kehitettyjä öljyvärejä, joilla saa luotua figuihin dramaattisia varjostuksia ja esimerkiksi realistisia weathering-efektejä. Hieman tavanomaisesta maalaustyöskentelystä poikkeava prosessi hyödyntää öljyvärien hidasta kuivumisaikaa, jonka aikana tärpätin tai lakkaspriin (White Spirit) avulla on mahdollista tehdä pehmeitä väriliukuja tai -siirtymiä. Öljyvärien ja emalimaalien kanssa käytettäväksi suosittelemme synteettisiä siveltimiä luonnonkarvan sijaan.

Abteilung 502 -öljyvärit myymälässä ja Poromagia.com -nettikaupassa

Siistejä harrastetarvikkeita projekteja vauhdittamaan löytyy meiltä myös Green Stuff Worldilta, AK Interactivelta ja Vallejolta, joita saatiin hiljattain hyllyyn myös Game Airin kirkkaammat ruiskuvalmiit värisävyt. Lisätietoja tuotteista on saatavilla myös sähköpostitse osoitteesta contact@gowarhead.com. Tervetuloa ostoksille!



No comments:

Post a Comment