July 11, 2011

Invaders detected!

Voi älytön mikä viikko! Blogipäivittely sai väistyä muutamaksi päiväksi kaiken muun ohella, kun matkasimme Helsingin crew'n kanssa Rovaniemelle kuvausreissulle. Tehtävänä oli filmata pitkään suunnitteilla ollut leffademo ja saada näin kunnianhimoinen projekti aluille. Ensimmäinen kohtaus tullee olemaan osa elokuvaa, mutta toimii ennen lopullista versiota teaserina ja mahdollisesti työnäytteenä tuotantoyhtiöille.

Kyseessä on action-trilleri, jossa on ehkä vähän sci-fi-vaikutteita. Mun rooli oli toimia Rovaniemen kuvausten koordinaattorina ja vastata sotilashahmojen puvustuksesta. Gearia raahattiin Hki-Roi välillä laukkukaupalla kahteenkin otteeseen ja välissä ehdittiin suorittaa location scoutingia ja muita kuvausjärjestelyitä. Settiin tarvittiin lavasteeksi muun muassa autonromu, josta jäikin kerrottavaksi monta hauskaa tarinaa...

Loppujen lopuksi kuvat saatiin purkkiin ja jäädään odottelemaan jälkituotannon valmistumista. Itse venailen jo innolla, että päästään kuvaamaan seuraavaa kohtausta... Nälkä kasvaa syödessä. Kun porukkamme nettisivut valmistuvat, jaan linkin myös täällä ja toivottavasti saan mahdollisuuden kirjoitella kuvauksista ja hahmojen puvustuksesta tarkemmin. Alla kuitenkin yksi otos PMC-tiimistä toiminnan keskellä, vasemmalta oikealle Johannes, minä, Lemmy. Get some!

Thresher-2, this is Hammerhead-2-1 actual, be adviced, Hammerhead is ready to unleash hell, over.


Viidakon reunalla havaittiin tänään tunkeilijoita! Vaikuttaisi siltä, että häikäilemättömät, lämminveristen uudisasukkaiden ja ryöstöretkeilijöiden armeijakunta on työntynyt pyhän maan rantahiekkaan. Kameleonttitiedustelijat tietävät kertoa, että hikiset tutkimusmatkailijat ovat hakanneet rannikon puurajaa leiriensä tieltä ja maihin virtaa yhä enemmän panssaroituja joukkoja. Kuka tietää, mitä aikeita tulijoilla on, mutta pelkkä kaukomaiden kartoitus tuskin on muukalaisten motiivina. Slann-Shogun Mosumo on käskenyt vahvistaa läheisien kultapyhättöjen puolustuksia ja lähettänyt viestinviejät skinkkimunkkiveljeskuntiin. Viidakkorumpu kertoo myös, että muinainen sotakonna on palkannut mystisen shamaanin joukkojensa tueksi...

Hssss, invaders! Ensimmäinen rykmentti Ericin Regiments of Renown / Empire-armeijasta tuli tänään pelivalmiiksi.

"Holy Sigmar, did ya see that?!"

Rykmentin uljas komentaja ja tämän lähimmät neuvonantajat.

Terradonien näkökulma tervetuliaiskomitean vastaanotosta.


 
Eye to eye... Here it begins.


Seuraava maastoprojekti käynnistyy alkuviikosta, kun käyn hankkimassa materiaalit Pelikaupan uutta
esittelypelipöytää varten. Sain taannoin eräästä leffasta aika hyvän inspiksen 40k-pöytään ja ajattelin kokeilla sitä pienessä skaalassa liikkeen pöydässä. Meidän introsetti on ollut aika heikossa jamassa jo pitkään, pieni ehostus on paikallaan. Tästä lisää keskiviikon jälkeen.

Lisään vielä alle kuvat parista sotakoneesta, joita en ole ehtinyt esitellä aiemmin. Hyvää uutta viikkoa itse kullekin!

Dark Eldar Talos jonka maalasin liikkeen vitriiniin oikeastaan yhdeltä istumalta. Hauska figu koota ja maalata, ylijäämäbitsejä jää konversioprojekteihin tajuton läjä!Koetin valita aseistuksen siten, että se voisi olla ihan käypä optio jos joskus intoudun tekemään Deldar-listan. Mun suosikkiyksityiskohta ovat koneen alapuolella olevat nestetankit.Stadin Pelikaupan Solar Rogues-armeijaan kuuluva Ironclad pudotuskapseleineen. Tämä on myös yhden illan työ, rajattu väripaletti auttaa ajansäästämisessä paljon. Sain töpöön aika hyvän battle-damage lookin. Hammertime!

No comments:

Post a Comment