June 1, 2011

Kitchen table Warhammer

...without kitchen. Or table.

Eli mitä tehdään kun turnauksen jälkeen figukuume jyllää, uusia listoja on kehitelty ja aikaa riittää, mutta paikkakunnan skene on viittä vaille kuollut ja pelipaikat kiven alla? Lainataan naapurista pelialusta, kerätään kasaan maastonkappaleita ja laitetaan pystyyn nyyttäriluontoisesti autokatoksen figumiitti! Kymmenen tunnin pelirupeama tyydytti ainakin enimmät nelkkarivimmat hetkeksi. Testissä oli automatkalla kehittelemämme Nidilista, joka yhdisteli isoja Monstrous creatureita ja varmaa Scoring-kykyä. Johanneksen osittaisesta toiveesta lista myös stormailtiin pelaamaan about pelkästään vain movement- ja assault-phaseja. Ihme mielihaluja. Lista näytti tältä:

Tyranid Prime
- Boneswords
- Scything talons
- Toxin sacs

6 Tyranid Warriors
- Boneswords
- Scything talons
- Adrenal glands

Doom of Malan'tai
- Cataclysm

10 Genestealers
- Rending claws
- Toxin sacs

10 Termagants
- Fleshborers

10 Termagants
- Fleshborers

Tervigon
- Catalyst
- Toxin sacs
- Adrenal glands

Tervigon
- Catalyst
- Toxin sacs
- Adrenal glands

Trygon
- Adrenal glands

Trygon
- Adrenal glands

Trygon
- Adrenal glands

1750

Hauskoja pelejä Ginger Alen, Merijalkaväen cokiksen ja sipsien kera. Kaverini Jarin legendaariset IG-mutantit saivat huutia uudelta Alienid-kokoonpanolta, mutta ötökät hävisivät kevyesti yhden Kill pointin erotuksella Black Legion plasma-armeijalle. Meininki oli hyvä ja saatiin kivasti Rovaniemen porukkaa koolle, ehkä harrastus lähtee uuden kerhotoiminnan myötä kasvuun myös täällä pohjoisessa. Valitettavasti mun on aika vaikeaa vaikuttaa meininkiin kaukaa Helsingistä, mutta ehkä jollekin kesälle saisi aikaan esittelyaktiviteettia tai esimerkiksi turnauksen. Pitää alkaa suunnitella!

Vähän erilaista settiä vaihteeksi... Joskus on hauska palata juurilleen ja pelailla yksinkertaisesti ja vaatimattomissa puitteissa. Arvostaapahan sitten ensi kerralla korkeampaa pöytää, kunnon tuoleja ja näyttäviä maastoja entistä enemmän!
 

Päivän kiivain taistelu käytiin Alienidien ja Black Legionin välillä. Abaddon oli komentanut joukoilleen mukaan niin paljon Plasma-aseita kuin Legion Armourysta oli saatavilla ja Xenomorphit saivat tuntea tämän nahoissaan...

Pöytä nousi ihan kätevästi pystyyn autokatokseen matkalaukkujen ja pahvilaatikoiden varaan. Talon ulkopuolelle siksi, että osasimme vähän aavistaa pelien venyvän aamuun saakka ja ulkona oli myös mahdollista soittaa musiikkia. Aika hyvä tilapäisratkaisu!

Timka, Jari, Jonttu, Säkki ja Pete, suurin osa Rollon ydintiimistä kasassa. Good company.

Jari ohjaa Traitor Guard / Lost and the Damned armeijaa. Kokoonpanon sydän on valtava mutanttihorde power weapon pomoilla, jota kuvaavat sääntöteknisesti Combined Infantry squadit. Mukana on tietysti myös Comissar ja Priest.

Joitain peleissä käyttämiämme Objective Markereita. Puolet näistä kuuluvat Liberator-Marineilleni, puolet Tyranideille.

Muutamia Jarin kreisejä scratch-build-mutantteja ja epäsikiöitä. Tämä hulvaton armeija on rakkaudella väsätty!

Beastguardit valmiina vastaanottamaan Tyranidien rynnäkköä... All guns blazing!

1 comment:

  1. Heh. Tykkään ideasta et ig:ois niinkuin beastman, mutta kuka tämän idean keksi?

    ReplyDelete