May 20, 2011

ENOUGH IS ENOUGH

Tänään viimein iski fiilis siitä, että loma todella alkoi eilen viimeisen tentin selätettyäni. Mieletöntä! Nyt on sitten kaikki aika maailmassa itselle ja läheisille, sekä totta kai harrastuksille. Koulun loppuspurtti vei ajan projektipäivistä ja blogauksesta. Lupaankin aktivoitua päivittelyyn nyt, kun sekä aihetta, että aikaa on.

Sain hienoja uutisia Fulta Santiagosta! Mies oli löytänyt ennakkopeloistamme huolimatta paikalliset Hammer-klubit ja pääsi mukaan 40k-peleihin. Outstanding! Violetit Eldarit ovat kuuleman mukaan pärjänneet hienosti, ja on mahtavaa kuulla miten täydestä untuvikosta on kouliutunut vannoutunut harrastaja ja osaava kenraali. Fu onkin jo alkanut haastaa alunperin tekemämme listan valintoja ja sisällyttämään armeijakokoonpanoon omannäköisiä elementtejä, puhun siis henkilökohtaisista valinnoista, sekä alkanut miettiä armeijalistoja kokemuksien kannalta. As it should be! Toivottavasti skene Chilessa on yhtä aktiivinen kuin täällä pohjoisessa. And man if you're reading this, you need to send me some pics of your battles in the Latin America. ;)

Muakin puri kevään korvilla Fantasy Battle-kärpänen ja aloitin viimein oman faba-armeijan. Mun ensimmäiset joukot 2002-tienoilla olivat Empire ja Bretonnia, mut nyt päätin tehdä ihan muita juttuja teema-armeijanäkökulmasta. Yleensä ja etenkin nelkkarin kanssa mulla on ollut tapana tehdä tarkat laskelmat ja suunnitelmat armeijalistasta, jonka jälkeen figut on hankittu ja koottu ennakkosuunnitelman perusteella. Päätinkin lähteä Old Worldiin nimenomaan fiilispohjalta ja inspiraatiomyrskyn johdatuksella, sen kummemmin optimivalintoja tutkiskelematta. Armeijat tehdään tottakai sääntöjenmukaisiksi, mutta mitään turnausreissuja tämä armeija ei tule näkemään. Kasuaali peliporukkamme on täällä niiiin hyvä, et minkäänlaisia paineita armeijan tehokkuudesta ei tarvinne ottaa. Tämä on tosi fresh breeze mun figuharrastukseen ja siistiä vaihtelua!

Kehittelemäni hassu idea liskomiesarmeijasta pääsi siis viimein käyttöön. Valitsin liskot alunperin siitä syystä, että ajattelin Saurusten olevan maittavia maalattavia ja lizardmeneihin sai sovellettua aika siistejä väripaletteja. Idea on, että muinaisina aikoina Old onet kätkivät uskomattomat kulta-aarteensa Cathayn ja Nipponin saaristojen tulivuorten uumeniin ja asettivat liskomiesarmeijan Slanninsa johdolla suojelemaan rikkauksia. Sittemmin Slann johdatti seuraajansa Lustriaan, tuoden kaikki aarteet ja itämaiset vaikutteensa mukanaan. Figuissa tämä näkyy kultaisina haarniskoina, aarreröykkiöinä, samurai-henkisinä varusteina ja liskojen laavanhehkuisena väriteemana.

Mulla ei ole vielä tarjota kuvia liskoista, mutta sain Temple Guard-rykmentin juuri valmiiksi. Aloitin saman tien työskentelyn Stegadonin parissa ja viimeistään sen valmistuttua laitan tarkempaa Lizardmen-postausta armeijasuunnitelmineen ja taustatarinoineen. Sit pitää vielä opetella se peli...

BOOM! Projektikesä on virallisesti alkanut! Lämmintä vuodenaikaa muillekin figuilijoille, geardoille ja hobby-headeille!

Thought for the day: "I'm about to open some fucking windows!"

1 comment:

  1. Kuuluuhan kesän proggiksiin myös Fett? ;)

    ReplyDelete