Marketplace


Carbon 2-1, this is War Head 1 Actual, be advised, the reinforcements have arrived, over!

Tarjoamme myyntiin Empress Miniaturesin mainioita Modern Combat -miniatyyrejä! Figut sopivat erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi lähihistoriaan sijoittuvissa skirmish-peleissä kuten Force on Force. Intensiiviseen ja suorastaan elokuvamaiseen aavikkokaupunkitaistelun tunnelmaan voi virittäytyä kuvaraporttien parissa Combat Camera-osiossamme!

Kaupan on Empressin amerikkalaisia, eri kansallisuuksien erikoisjoukoiksi soveltuvia nappeja, sekä OPFOR:n eli vastarinnan, kapinallisten ja terroristiverkostojen sotilaita. Figut ovat skaalaltaan 28-millisiä ja käyvät yksiin useimpien 1/48-mittakaavan ajoneuvojen kanssa. Materiaalina on perinteinen valkometalli joka sisältää lyijyä, napit kannattaa siis pitää perheen pienimpien ulottumattomissa.

Ota yhteyttä sähköpostitse ja mainitse mitkä setit kiinnostavat niin palaamme asiaan saatavuuden kanssa. Kaupanteko toimii rahat tilille, paketti postiin-menetelmällä. Figujen hintaan lisätään tarvittaessa toimituskulut 3,00€ per tilaus. Figut sijaitsevat Helsingissä.

Lähetä viesti osoitteeseen contact@gowarhead.com


Army

United States ARMY Fire team (US01)

Neljän miehen Fire Team, aseistuksenaan M4, M249 SAW, M4+M203 sekä M14. Varustus on moderni 2000-luvun loppupuolen setti IOTV-sirpaleliiveineen ja Surefire-kypärävaloineen ja sopii loistavasti Irakin ja Afganistanin konflikteihin sijoittuviin peleihin. Mukana on monta tukiasetta jaettavaksi muihin tiimeihin sekä sätkää poltteleva (ali)upseeri. Figuilla on kiinteät jalustat, jotka voi leikata pois tai liimata esimerkiksi rautakaupasta saataville metalliprikoille. Päät toimitetaan kersanttia lukuunottamatta irrallisina, mukaan voi valikoitua myös suojalaseja.
12,00€

United States ARMY Fire team (US02)

Neljän miehen Fire Team, aseistuksenaan 2xM4, M249 SAW, sekä M4+M203 kranatinheitin. Dynaamisissa figuissa on paljon pieniä persoonallisia yksityiskohtia (polvisuojat, kiväärien vaihteleva optiikka, alasuoja, kypärävalot). Figuilla on kiinteät jalustat, jotka voi napata pois tai liimata esimerkiksi rautakaupasta saatavien prikkojen päälle. Päät toimitetaan irrallisina, sekaan voi valikoitua myös aurinkolasillisia.
12,00€

United States ARMY Fire team (US03)

Neljän miehen Fire Team, aseistuksenaan 2xM4, M249 SAW, sekä M4+M203. Dynaamisissa figuissa on paljon pieniä persoonallisia yksityiskohtia (polvisuojat, kiväärien vaihteleva optiikka, asevalot, taskusijoittelut). Figuilla on kiinteät jalustat, jotka voi napata pois tai liimata esimerkiksi rautakaupasta saatavien prikkojen päälle. Päät toimitetaan irrallisina, sekaan voi valikoitua myös aurinkolasillisia
12,00€

United States ARMY Command team (US04)

Neljän miehen komentoryhmä, aseistuksenaan M4-kiväärit. Settiin kuuluu kiväärimies, lääkintämies, radisti ja komentaja, jota voi käyttää esimerkiksi ryhmän- tai joukkueenjohtajana. Radisti toimii halutessa hyvin myös Combat Controllerina. Figuilla on kiinteät jalustat, jotka voi napata pois tai liimata esimerkiksi rautakaupasta saatavien prikkojen päälle. Päät toimitetaan irrallisina radistia lukuunottamatta.
12,00€

United States ARMY Support weapons (US05)

Kolme tehokasta tukiasetta ryhmiin sekoitettaviksi; AT4-sinko, M14-tarkka-ampuja sekä M240-konekiväärimies taistelijapareineen. Varustus on moderni 2000-luvun loppupuolen setti IOTV-sirpaleliiveineen ja modulaarisine varustetaskuineen. Figuista kahdella on kiinteät jalustat, kk-tiimille on rakenneltava oma. Aseiden etujalat toimitetaan irrallisina.
12,00€

United States ARMY Support teams (US10)
Kaksi tehokasta asetiimiä; Javelin-ohjusjärjestelmä sekä SR-25 tarkka-ampuja taistelijapareineen. Varustus on moderni 2000-luvun loppupuolen setti IOTV-sirpaleliiveineen ja modulaarisine varustetaskuineen. Tiimeille on rakenneltava alustat, lisävarusteilla (spottereiden kiväärit, kypärät, reput) on omat aluslaatat. Mukaan tulee myös tähystäjän kiikarisetti, tukiryhmät ovatkin ensiluokkaisia dioraama-aineksia!
12,00€

United States ARMY EOD team (US06)
 Hurt Locker-leffastakin tuttu Explosive Ordnance Disposal-pommiryhmä joka ei vaaroja kavahda. Kaksi M4-kiväärimiestä (lääkintämies ja tähystäjä radion kanssa) sekä teknikko suojapuvussa. Tiimi sopii hyvin teemaskenaarioihin tai vaikka dioraama-aineksiksi. Figuilla on kiinteät jalustat, jotka voi napata pois tai liimata esimerkiksi rautakaupasta saatavien prikkojen päälle.
12,00€


SOF

United States Special Forces Recon team (US07)

Neljä geneeristä erikoisjoukkojen sotilasta M4-kiväärein. Partasuisten figujen esikuvana lienevät olleet Green beretit, joskin ne toimivat käytännössä lähes minkä tahansa puolustushaaran erikoisjoukkoina. Tiedusteluhenkisillä figuilla on kevyempi taisteluvarustus; lippikset, huivit, t-paidat, pistoolikotelot sekä chestrig-malliset kantolaiteratkaisut. Aseissa on pieniä specops-henkisiä yksityiskohtia, kuten etukahvoja ja PEQ-15-laserosoittimia. Osa käsistä ja aseista toimitetaan irrallisina. Figuilla on kiinteät jalustat, jotka voi napata pois tai liimata esimerkiksi rautakaupasta saatavien prikkojen päälle.
12,00€

United States Special Forces Direct Action team (US08)

Neljä geneeristä, yksityiskohtaista erikoisjoukkojen sotilasta aseinaan M4- ja SCAR-kiväärit. Raskaammin varustetut operaattorit ovat valmiit potkimaan ovet auki. Varustuksessa on paljon ihan viime vuosien huippumoderneja piirteitä, kuten maastopuvun housuihin integroidut polvisuojat ja IBH-tyyliset, kevyet kypärät lisävarustein. Yksityiskohtia piisaa henkilökohtaisista radiovarusteista pistoolikoteloihin niin reisitelakassa kuin liiveihin kiinnitettyinäkin. Figuilla on kiinteät jalustat, jotka voi napata pois tai liimata esimerkiksi rautakaupasta saatavien prikkojen päälle. Päät toimitetaan irrallisina.
Loppu

British SAS Operators (SAS01)

Neljän miehen tiimi kahdella tukiaseella. Varustus on kevyt ja kuvastaa operaattorin henkilökohtaisia mieltymyksiä. Viittaukset esimerkiksi videopelien hahmoihin ovat hauskoja yksityiskohtia. SAS-miehien lisäksi figuja voi käyttää monien muidenkin erikoisjoukkojen tai esimerkiksi PMC-palkkasoturien roolissa. Figuilla on kiinteät jalustat, jotka voi leikata pois tai liimata esimerkiksi rautakaupasta saataville metalliprikoille.
12,00€

British SAS Operators (SAS02)

Neljän miehen tiimi kolmella tukiaseella. Varustuksessa on kevyttä tiedusteluhenkisyyttä ja rämäpäistä specops-fiilistä. Figuilla on kiinteät jalustat, jotka voi napata pois tai liimata esimerkiksi rautakaupasta saatavien prikkojen päälle. SAS-miehien lisäksi figuja voi käyttää monien muidenkin erikoisjoukkojen tai esimerkiksi PMC-palkkasoturien roolissa.
12,00€

British SAS Operators  (SAS04)

Erikoisjoukkojen ammattimainen tarkka-ampujatiimi. Ampujan ja tähystäjän lisäksi mukaan tulee irtosälää (rynnäkkökivääri, aselaukku, kiikarit) aseteltavaksi irtobaseille figujen viereen tai esimerkiksi konversioita varten. SAS-joukkojen lisäksi figuja voi käyttää monien muidenkin erikoisjoukkojen tai esimerkiksi PMC-palkkasoturien roolissa. Aseet ja alustat toimitetaan irrallisina.
12,00€


Rebels

Insurgents and Rebels (TAL01)

Neljän miehen kapinallisryhmä vuoriston halki viilettävissä asennoissa. Dynaamisilla figuilla on aseistuksenaan Kalashnikov-rynnäkkökiväärit ja pahamaineinen RPG-sinko. Figuissa on paljon pieniä yksityiskohtia, kuten yksinkertaiset chestrigit. Napeilla on kiinteät jalustat, jotka voi napata pois tai liimata esimerkiksi rautakaupasta saatavien prikkojen päälle. Pari kivääreistä ja käsistä toimitetaan irtonaisina. Figuja voi käyttää kuvaamaan kapinallisjoukkoja tai vaikkapa terroristiorganisaatioiden jäseniä.
12,00€

Insurgents and Rebels (TAL02)

Neljän miehen kapinallisryhmä kohdettaan vaanivissa asennoissa. Figuilla on aseistuksenaan Kalashnikov-rynnäkkökiväärit ja pahamaineinen RPG-sinko. Aseistuksessa on myös pientä mallivaihtelua. Napeilla on kiinteät jalustat, jotka voi napata pois tai liimata esimerkiksi rautakaupasta saatavien prikkojen päälle. Figuja voi käyttää kuvaamaan kapinallisjoukkoja tai vaikkapa terroristiorganisaatioiden jäseniä.
12,00€

Insurgents and Rebels (TAL03) Neljän miehen kapinallisryhmä johtajilla. Vuoriston miehillä on aseistuksenaan Kalashnikov-rynnäkkökiväärit ja pahamaineinen RPG-sinko. Luuriin puhuva ja tuimakatseinen kaveri sopivat hyvin johtajiksi ja ne voi erottaa rivitaistelijoista esimerkiksi maalaamalla näille maastokuvioidut, kähvelletyt takit. Napeilla on kiinteät jalustat, jotka voi napata pois tai liimata esimerkiksi rautakaupasta saatavien prikkojen päälle. Figuja voi käyttää kuvaamaan kapinallisjoukkoja tai vaikkapa terroristiorganisaatioiden jäseniä. Yksi aseeton käsi toimitetaan irrallisena.
12,00€

Insurgents and Rebels Support weapons (TAL04)  Kapinallistaistelijoiden pelättyjä erikoisaseita, PKM-tiimi, RPK-pikakivääri sekä Dragunov-tarkka-ampuja. Napeilla on kk-tiimiä lukuunottamatta kiinteät jalustat, jotka voi napata pois tai liimata esimerkiksi rautakaupasta saatavien prikkojen päälle. Figuja voi käyttää kuvaamaan kapinallisjoukkoja tai vaikkapa terroristiorganisaatioiden jäseniä. Yksi aseeton käsi ja konekiväärin etujalat toimitetaan irrallisina.
LoppuInsurgents and Mortar team (TAL05)

 Kolmen miehen kapinallisryhmä kevyellä kranaatinheittimellä. Kaksi kaveria määrittää ammuntakulmaa ja kolmas tähystää kohteita. Napeilla on kiinteät jalustat, jotka voi napata pois tai liimata esimerkiksi rautakaupasta saatavien prikkojen päälle. Lisäksi mukaan tulee heittimen lisävarusteita omalla alustallaan. Figuja voi käyttää kuvaamaan kapinallisjoukkoja tai vaikkapa terroristiorganisaatioiden jäseniä.
12,00€

Insurgents and Rebels Technical (TAL06)

 Vauhdikas vuoristoteknikaali RPG-singolla. Eeppinen erikoisyksikkö ei juuri kuvailua kaipaa.  Figuja voi käyttää kuvaamaan kapinallisjoukkoja tai vaikkapa terroristiorganisaatioiden jäseniä. Prätkä toimitetaan parissa palasessa, alusta on irrallinen.
12,00€

International terrorists (INS01)

 Neljä kansainvälistä terroristia käytettäväksi pahanteossa ympäri maailmaa. Figut sopivat lookkinsa puolesta monenlaisiin konflikteihin ja ympäristöihin. Varustuksiltaan hahmot ovat hieman kapinallisia taktisempia ja niissä on puolisotilaallisia piirteitä. Aseistuksena klassikko-RPG ja kolme erikoismallista Kalashnikovia. Lataavan kaverin asekäsi toimitetaan irrallisena.
Loppu