March 17, 2017

I am Kroot: AdeptiCon 2017

Armeijalista on valmiina!
AdeptiCon tulee! Matkajärjestelyissä ja turnausvalmisteluissa on meneillään loppukiri, kun Kroot-palkkasoturit kohdistavat tähtäimiään 40K Championships -turnaukseen Chicagossa. Luvassa on huikea harrastusmatka varmaan koko maailman ykkösconiin, mitä tulee miniatyyrisotapeleihin. AdeptiConiin on ennakkomyyty tänä vuonna yli 3000 lippua ja tarjonta on hämmästyttävä; pelkästään 40K-turnauksiin ilmoittautuessa sai valita useista formaateista. Lisäksi tapahtumassa on mittava myyntialue, bitzikirppiksiä, lukuisia maalaus- ja mallauskursseja sekä esitelmiä, joita saapuu tänä vuonna vetämään myös Games Workshopin Warhammer Community -tiimi. Monet Mega-battlet on tietysti myös nähtävä!

Mitä tulee peleihin, on tällä kertaa mun henkilökohtaisena lähtökohtana puhdas fiilistely, enkä odota kummoistakaan sijoitusta Championships-turnauksesta. Sen sijaan on hauska lähteä tapaamaan uusia pelikavereita ja esittelemään Krooteja täysin uudelle yleisölle - AdeptiConissa maalauksella ja display boardeilla on iso painoarvo ja paikallisten panostukset on yleensä olleet uskomattomia luovuuden- ja taidonnäytteitä.

Kerron juuri War Head Facebookissa turnausmatkan valmisteluista ja samaan kanavaan päivittyy myös coveragea kunhan päästään paikan päälle. Good times ahead!

March 14, 2017

Maanantaistelu II ResultsWar Headin toisessa Maanantaistelu-perinneturnauksessa koettiin jälleen väkivaltaisia taisteluita ja ripeitä otteita tasaväkisten taistelujoukkojen välillä! Arki-illan miniturnaukseen kokoontui tällä kertaa kaksitoista partionjohtajaa ja saman verran hienoja, maalattuja armeijakokonaisuuksia. Maanantaistelut tarjoavat hyvää motivaatiota kaivaa jokin pienempi jengi pöytälaatikosta, tai pelata sitä vasta aloitettua armeijaa, jota ei ehkä vielä ole maalattuna ihan täysimittaista turnauskokonaisuutta.

Tällä kertaa turnauksessa käytettiin puhtaan Maelstrom of Warin ja wipeout-metsästyksen lisäksi salaisia Eternal War -tyyppisiä tehtäviä, jotka pelaajien piti kaikessa hiljaisuudessa suorittaa pelin loppuun mennessä. Omat tehtävät valittiin salaisella muistiinpanolla ennen peliä, eikä samaa tehtävää saanut valita kahta kertaa turnauksen aikana. Monet kenraalit onnistuivatkin jossakin haastavista erikoistehtävistään turnauksen mittaan!

Turnauskattauksessa oli jälleen muutamia persoonallisia ja erityisen siistejä armeijoita, kuten Jarmo Airaksisen urhoolliset Space Marinet Instigators-jaostosta, Niilo Kalakosken pääpalkinnon vieneet Celestial Lionit, Jussi Lindebergin jatkuvasti kehittyvä Exodite Eldar sekä Johannes Volmasen vastikään valmistunut Genestealer Cult. Maalauspisteitä ei tällä kertaa jaettu, mutta kaikki osallistujat ansaitsivat selkääntaputukset siisteistä taistelupartioistaan!

Final Standings

1. Jussi Lindeberg, Craftworld Eldar 41
2. Niilo Kalakoski, Celestial Lions 35
3. Paavo Jäntti, Sisters of Battle 33
4. Touko Kästämä, Imperial Guard 33
5. Johannes Volmanen, Genestealer Cult 31
6. Teemu Juselius, Dark Angels 31
7. Eetu Torikka, Orks 31
8. Harri Hokkanen, Alpha Legion 30
9. Henry von Keler, White Scars 28
10. Tuomas Lempiäinen, Tau Empire 26
11. Sampsa Lahti, Imperial Fists 21
12. Jarmo Airaksinen, Imperial Fists 20


Maanantaistelun yllätyspääpalkintona toimineen Tau Empire Burning Dawn Infiltration Cadren voitti nopparallista Niilo Kalakoski, onnittelut! Noin kuukauden kuluttua jatketaan samoissa merkeissä, tervetuloa mukaan!

March 12, 2017

Warmachine/Hordes Fanatic Warm-up Coverage


Ja näin on masiinaskenekin avattu Fight Clubin katon alla! Tulevaa Turku Fanaticia ja Journeyman-liigaamme enteilevä Warmachine/Hordes Fanatic Warm-Up pelattiin kuudentoista pelaajan välillä. Osallistujista kaukaisimmat olivat saapuneet turnaukseen Oulusta ja Kouvolasta saakka! Pelaajamäärä antoi aihetta neljään kierrokseen - ryminää saatiin siis koko päiväksi.

Nyt kun ensimmäinen turnaus on vedetty, voidaan ottaa palaute huomioon ja kehittää järjestelyitä ensi kerralle. Esimerkiksi maastonkappaleiden valinta ja asettelu oli nollakokemuksella hieman haastavaa, mutta parantelimme pöytiä ehdotuksien perusteella jo turnauksen kuluessa. Mieleenjuolahtavia ideoita ja kehitysajatuksia voi heittää Sotavasaran infothreadiin, tämän postauksen kommenttiosioon tai sähköpostiosoitteeseen contact@gowarhead.com, jotta saadaan seuraavasta rähinästä entistä eheämpi kokonaisuus!

First Round Pairings and Results
1 Pauli Lehtoranta vs Aleksi Koskinen 0
1 Tero Särkijärvi vs Jonne Laine 0
0 Antti Ramstadius vs Tuukka Kallas 1
1 Tatu Purhonen vs Eero Palmroth 0
1 Aleksi Salonen vs Juho Auer 0
0 Joel Kinnunen vs H-P Henttonen 1
0 Jarkko Vähämaa vs Jaakko Uusitupa 1

Second Round Pairings and Results
0 Tuukka Kallas vs Tero Särkijärvi 1
0 H-P Henttonen vs Jaakko Uusitupa 1
1 Tatu Purhonen vs Aleksi Salonen 0
0 Eero Palmroth vs Juho Auer 1
0 Bye Kinnunen vs Antti Ramstadius 1
0 Jonne Laine vs Pauli Lehtoranta 1
1 Jarkko Vähämaa vs Aleksi Koskinen 0

Third Round Pairings and Results

1 Jaakko Uusitupa vs Tatu Purhonen 0
1 Tero Särkijärvi vs Pauli Lehtoranta 0
0 Jarkko Vähämaa vs Juho Auer 1
1 Antti Ramstadius vs Eero Palmroth 0
1 H-P Henttonen vs Aleksi Salonen 0
0 Jonne Laine vs Aleksi Koskinen 1
0 Joel Kinnunen vs Tuukka Kallas 1

Fourth Round Pairings and Results
1 Tero Särkijärvi vs Jaakko Uusitupa 0
0 Antti Ramstadius vs Pauli Lehtoranta 1
0 Tuukka Kallas vs H-P Henttonen 1
1 Tatu Purhonen vs Juho Auer 0
1 Jarkko Vähämaa vs Aleksi Salonen 0
0 Joel Kinnunen vs Aleksi Koskinen 1
1 Jonne Laine vs Eero Palmroth 0

Final Standings and Commendations
1. Tero Särkijärvi, Mercenaries 4
2. Jaakko Uusitupa, Skorne 3
 3. Pauli Lehtoranta, Minions 3
4. H-P Henttonen, Cygnar 3
5. Tatu Purhonen, Minions 3
6. Jarkko Vähämaa, Cygnar 2
7. Aleksi Koskinen, Trollbloods 2
8. Juho Auer, Mercenaries 2
9. Antti Ramstadius, Circle Orboros 2
10. Tuukka Kallas, Circle Orboros 2
11. Jonne Laine, Cygnar 1
12. Aleksi Salonen, Mercenaries 1
13. Eero Palmroth, Khador 0
14. Joel Kinnunen, Cygnar 0

Paras Armeija: Juho Auer, Mercenaries


  


Taistelut jatkuvat kevään ja kesän mittaan ja ehkä tulevasta War Head Journeyman-liigasta saadaan muutama aloitteleva turnauspelaaja lisää! Nyt vain joukkoja väreihin, omat Skornefanttini ainakin kolistelevat jo kärsimättöminä bokseissaan...

March 9, 2017

Journeyman League!


War Head aloittaa 3. huhtikuuta kaikille avoimen ja aloittelijalähtöisen Warmachine/Hordes Journeyman Leaguen! Liiga on Privateer Pressin kehittelemä virallinen slow-grow "kampanja", jonka tavoitteena on rohkaista uusia pelaajia aloittamaan figupeliharrastus ja kokoontua viikoittain hyvällä remmillä opettelemaan pelin metkuja. Kukin osallistuja aloittaa peliin tutustumisen valitsemansa factionin Battle Boxilla ja laajentaa hiljalleen kokoelmaansa kuuden viikon liigan aikana. Journeyman League palkitsee osallistujia niin matsien voitoista, kuin ahkeruudesta siveltimenvarressa. Itse asiassa pelaaminen ei ole edes edellytys osallistumiselle, vaan mukaan voi lähteä myös vain kokoamaan ja maalaamaan Warmachine- ja Hordes-miniatyyrejä!

War Headin liiga seuraa Privateer Pressin virallista Journeyman League 2016 -sääntöpakettia. Ainoana muutoksena sallimme suuremman valinnanvaran vuoksi Solo-hahmojen lisäämisen armeijaan jo toisella liigaviikolla (normaalien Battlegroup-modelien lisäksi).

Liigan tavoitteena on lähteä liikkeelle pienestä ja rakentaa hiljalleen turnausvalmis 75:n pisteen armeija, opetellen samalla yhdessä muiden osallistujien kanssa pelin sääntöjä ja figujen maalausta. Tunnustukseksi osallistumisestaan pelaajat saavat jo liigan aluksi ensimmäisen "hiha-arvomerkkinsä", joihin voi ansaita ylennyksiä tapahtuman aikana. Lopuksi parhaiten liigassa ansioituneet palkitaan tyylikkäillä Journeyman Championship Awards -lisämerkeillä! Palkintokategoriat ovat seuraavat:

Destroyer (Best Commander)
Creator (Best Painted)
Journeyman (Best Sport)

Kaikki lähtee liikkeelle Battle Box -aloitusseteillä, joista pelaajat voivat liigan aluksi valita mieluisensa. Näihin tehdään pieniä lisäyksiä viikoittain, kunnes täysikokoinen armeijalista on kasassa. War Headin kautta saa tilattua lähes kaikkia Privateer Press -tuotteita, mutta hyllyvalikoimamme on toistaiseksi rajallinen; omaa listaa kannattaakin suunnitella hiukan etukäteen esimerkiksi kokeneempien pelaajien vinkkien perusteella. Tilaamme vahvistukset pyynnöstä ja ne saapuvat aina seuraavalle liigaviikolle.

War Headin Journeyman-liiga pyörii maanantaisin Poromagian pelitilassa ja sen yhteydessä sijaitsevalla myymäläosastollamme. Liigapäivän virallinen aloitusaika on 17:00, mutta pelipöydät ovat avoinna sovituille liigamatseille koko päivän 13-20:00. Kaikki pelaajat saavat liigan aluksi henkilökohtaisen Score Sheetin, joiden avulla seurataan pelien tuloksia ja liigan aikana valmistuneita yksiköitä. Score Sheetit säilytetään paikan päällä.

Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä osallistujan nimi ja Faction-valinta Sotavasaran infoketjuun tai sähköpostitse osoitteeseen contact@gowarhead.com. Tilauksia Battle Boxeista ja vahvistuksista voi samoin tehdä sähköpostitse, paikan päällä tai Poromagia.com-nettikaupan kautta. Erillistä osallistumismaksua ei ole.

Nyt onkin aika valita se iskevin faktio Iron Kingdomsin maailmasta ja virittäytyä ultraväkivaltaiseen skirmish-sodankäyntiin! Rakennetaan yhdessä hyvähenkinen aloittelijajengi ja otetaan skene haltuun askel kerrallaan!
March 4, 2017

Traitor's Hand Results & CoverageHorus Heresyn dramaattiset tapahtumat sytyttivät taas sunnuntaina War Head Fight Club -kentät futuristisen sodankäynnin liekkeihin, kun yhteensä kuusitoista Praetoria, Legate Commanderia ja Archmagosta saapui pelaamaan Warhammer 40K:n "historiallista" versiota. Ennakkoon julkaistut, muinaisten Space Marine -legioonien värittämät armeijalistat olivat siistiä katseltavaa ja täynnä teemanmukaisia ja makeita yksikkövalintoja. Kansallisen perinteen mukaan jatkoimme turnaustoimintaa fiilistely ensin -mentaliteetilla; peleistä kerättiin kyllä voittopisteitä, mutta palkinnot jaettiin kuitenkin lopulta muista ansioista kuin hyvistä sijoituksista lopputuloksissa!

On ollut hauskaa huomata, että armeijalistat tuntuvat monipuolistuvan ja kehittyvän persoonallisemmiksi turnaus turnaukselta - ahkerat harrastajat saavat selvästi valmiiksi uusia yksiköitä kaiken aikaa ja kaikki haluavat viedä armeijaprojektiaan vähän omaan suuntaansa. Siisteintähän Horus Heresyssä on, että lähes kaikki pelaavat Marineilla, mutta eri legioonien kulttuuri ja pikku erikoisuudet tuovat mukaan paljon taktista ja temaattista vaihtelua. Oman suosikkilegioonan edustaminen on kunniatehtävä, mikä näkyi tälläkin kertaa fluffikkaissa armeijalistoissa ja tyylikkäästi mallatuissa ja maalatuissa miniatyyreissä. Paikalla nähtiin hienoja konversioita ja scratchbuildeja (sekä tietysti mittaamattoman arvokas kattaus upeaa Forge World -figutuotantoa) ja ilahduttavan monipuolinen kattaus sekä lojalisti- että petturilegioonia.

First Round Pairings and Results
5 Ville Suominen vs Leo Vuori 15
7 Antti Rautsi vs Vili Urpilainen 13
12 Jonah Lindgren vs Jupe Heikkinen 8
13 Jussi Nurro vs Konsta Hänninen 7
5 Harri Hokkanen vs Noa Kaistinen 15
12 Teemu Juselius vs Riku Saressalo 8
6 Tuomas Salmi vs Roni Landgrén 14
12 Joni Pärssinen vs Henrik Raunio 8

Second Round Pairings and Results
13 Noa Kaistinen vs Leo Vuori 7
14 Roni Landgrén vs Jussi Nurro 6
10 Joni Pärssinen vs Jonah Lindgren 10
11 Teemu Juselius vs Vili Urpilainen 9
14 Riku Saressalo vs Jupe Heikkinen 6
8 Antti Rautsi vs Henrik Raunio 12
8 Konsta Hänninen vs Tuomas Salmi 12
13 Harri Hokkanen vs Ville Suominen 7

Third Round Pairings and Results
11 Konsta Hänninen vs Antti Rautsi 9
13 Ville Suominen vs Jupe Heikkinen 7
20 Jussi Nurro vs Henrik Raunio 0
7 Vili Urpilainen vs Jonah Lindgren 13
9 Teemu Juselius vs Leo Vuori 11
9 Harri Hokkanen vs Tuomas Salmi 11
9 Noa Kaistinen vs Roni Landgrén 11
0 Joni Pärssinen vs Riku Saressalo 20

Final Standings
1. Riku Saressalo, Imperial Fists 45
2. Jussi Nurro, Iron Warriors 44
3. Roni Landgrén, Iron Hands 42
4. Noa Kaistinen, Iron Warriors 40
5. Jonah Lindgren, Word Bearers 38
6. Leo Vuori, Thousand Sons 36
7. Teemu Juselius, Ultramarines 34
8. Tuomas Salmi, Solar Auxilia 33
9. Konsta Hänninen, Night Lords 30
10. Vili Urpilainen, Imperial Fists 30
11. Harri Hokkanen, Alpha Legion 29
12. Ville Suominen, Death Guard 28
13. Antti Rautsi, Blood Angels 27
14. Jupe Heikkinen, Imperial Fists 25
15. Joni Pärssinen, Night Lords 25
16. Henrik Raunio, Mechanicum 22

Paras armeija: Jussi Nurro, Iron Warriors
Makein armeijalista: Konsta Hänninen, Night Lords
Siistein hahmo: Autek Mor, Roni Landgrén
Vaikuttavin scratchbuild: Solar Auxilia, Tuomas Salmi
Sankarillisin johtaja: Krukesh "The Pale", Joni Pärssinen
Traitor's Hand -asennepalkinto: Jonah Lindgren, Word Bearers

Player: Jonah Lindgren
Army: Word Bearers (Traitor)
Rite of War: Last of the Serrated Sun

HQ1: Kor Phaeron (155p) 
HQ2: Terminator Command Squad 3xman w/ 3x Chain Fist
HQ3: Chaplain Consul (85p)

Elite1: Mortis Contemptor Dreadnough w/ 2x Kheres Assault Cannon (180p)

Troop1: Legion tactical squad 10xMan w/ Legion Drop Pod (160p)
Troop2: Legion tactical squad 10xMan w/ Legion Drop Pod (160p)
Troop3: Gal Vorbak Dark Brethren 5xman, w/ Legion Drop Pod (270p) Dark martyr w/ 2x LC, Melta B, Art Armor
Troop4: Gal Vorbak Dark Brethren 5xman, w/ Legion Drop Pod (260p) Dark martyr w/ Power F, Art Armor
Troop5: Gal Vorbak Dark Brethren 5xman, w/ Legion Drop Pod (260p) Dark martyr w/ Power F, Art Armor

Fast1: Anvilus Pattern Dreadclaw Drop Pod (115p)Player: Leo Vuori
Army: Thousand Sons (Traitor)
Rite of War: Pride of the Legion

HQ1: Ahzek Ahriman [225]
HQ2: Athanean Praetor (100) mastery 2 (50) arcane litanies (10) iron halo (25) force axe (20) [205]

Elite1: contemptor dreadnought (175) osiron dreadnought (50) kheres pattern assault cannon (15) extra armour (5) [245]

Elite2: raptora rapier weapon battery (40) additional weapon battery (40) [80]

Troop1: corvidae legion veteran tactical squad (100) 4*additional veterans (4*12) brotherhood of psykers (25) asphyx shells (20) plasma gun (1*15) [208] in transport 1

Troop2: corvidae legion veteran tactical squad (100) 4*additional veterans (4*12) brotherhood of psykers (25) asphyx shells (20) plasma gun (1*15) [208] in transport 2

Troop3: Athanean legion terminator squad (175) 4*power fists (4*5) chainfist (1*10) brotherhood of psykers (20) [225]

Fast1: dreadclaw drop pod [115]

Heavy1: legion sicaran battle tank [165]

transport1: rhino [35]
transport1: rhino [35]Player: Konsta Hänninen
Army: Night Lords (Traitor)
Rite of War: Terror Assault

HQ: Praetor 100 ->210 paragon blade 25 power fist 20 digital laser 15 iron halo 25 jump pack 20 trophies of judgement 5

Elite1: 2xApothecary(45) 90 2xpower sword(10) 20
Elite2: 2xApothecary(45) 901xpower sword 10 1xjump pack 15

Troop1: Terror squad (10xmarines) 200 10xVolkite charger(5) 50 Sarge with artificer armor 10 power weapon 10 melta bomb 5
Troop2: Terror squad (10xmarines) 200 10xVolkite charger(5) 50 Sarge with artificer armor 10 power weapon 10 melta bomb 5
Troop3: Terror squad (10xmarines) 200 10xbolters(2) 20 Sarge with artificer armor 10 melta bomb 5

Fast1: 10 Night raptors 250 3xpower weapon(10) 30 2xchainglaive(10) 20 1xlighning claw 15 Sarge with artificer armor 10

Heavy1: Sicaran 165 Lascannon sponsons 40Player: Vili Urpilainen
Army: Imperial Fists and Space Wolves (Loyal)
Rite of War: No Rite of War

HQ1: Sigismund [230]

HQ2: Master of Signal with Artificer Armour [105]

ELITE1: 10 man strong Legion Veteran Tactical Squad with Vexilla, 2x Combi-Melta & Veteran Sergeant with Artificer Armour and Power Fist [250pts] in Transport 1

TRANSPORT1: Rhino [35]

TROOP1: Legion Tactical Squad [125]
TROOP2: Legion Tactical Squad [125]

HEAVY1: 6 man strong Legion Heavy Support Squad with Lascannons & Hardened Armour. Veteran Sergeant with Augury Scanner & Artificer Armour [315]
HEAVY2: 6 man strong Legion Heavy Support Squad with Heavy Bolters [135]

FORTIFICATION1: Bastion with Ammunition Dump [95]

Space Wolves Allied Detachment

HQ1: Consul with Power Axe, Artificer Armour and Melta Bombs [80]

TROOP1: 15 man strong Grey Slayer Pack with 3x Power Fist and 5x Power Axe. Veteran Sergeant with Great Frost Blade, Artificer Armour and Melta Bombs [270]Player: Noa Kaistinen
Army: Iron Warriors (Traitor)
Rite of War: No Rite of War

HQ1: Warlord: Legion Centurion (50): Legion Champlain Consul(35), Artificer armour(10), Melta bombs(5), Power axe(0). [100]

ELITE1: Contemptor-Mortis Dreadnought (155): Two Kheres patter assault cannon (25). [180]

ELITE2: Legion Veteran Tactical Squad (100): 5 Additional Veteran Space Marine(5x12), 2xMeltagun(2x10), Power fist(15), Artificer Armour(10). [205] in transport1

TROOP1: Legion Tctical Squad (125): 5 Additional Legion Space Marine(5x10), Artificer armour(10), Power fist(15), Meltabombs(5). [205]

TROOP2: Legion Tctical Squad (125): Artificer armour(10), Power fist(15), Meltabombs(5). [155]

HS1: Iron Havoc Support Squad (185): 5xLascannon(5x15), Artificer armour(10), Augury scanner(5). [275]

HS2: Iron Havoc Support Squad (185): 5xLascannon(5x15), Artificer armour(10), Augury scanner(5). [275]

HS3: Legion Vindicator Siege Tank Squadron (120): 1 Additional Vindicator(120), 2xExtra Armour(2x5), 2xDozerblade(2x5). [260]

TRANSPORT1: Rhino(35), Dozer blade(5). [40] 

FORT1: Wall of martyrs imperial bunker [55]Player: Riku Saressalo
Army: Imperial Fists (Loyal)
Rite of War: No Rite of War

HQ1: Alexis Polux [165] (warlord)
Elite1: Contemptor-mortis dreadnought (155) 2 kheres pattern assault cannon (25) [180]
Elite2: Terminator squad (cataphractii) (175) 4 power fist (4*5) chainfist (10) 4 storm shield (4*10) [245]
Elite2: Terminator squad (cataphractii) (175) 2 power fist (2*5) storm shield (10) 3 combi-melta (3*7) [216]
Troop1: Tactical squad (125) artificer armour (10) power fist (15) [150] in transport 1
Troop2: Tactical squad (125) 5 additional marine (5*10) legion vexilla (10) artificer armour (10) power fist (15) [210]
Heavy1: Spartan assault tank (305) armoured ceramite (20) auxiliary drive (10) [335]
Heavy2: Heavy support squad (135) 1 additional marine (20) 6 missile launcher (6*5) augury scanner (5) [190]
Transport1: Rhino (35) multi melta (15) [50]Player: Roni Landgren
Army: Iron Hands (Loyal)
Rite of War: Armoured Breakthrough

HQ1: Iron Father Autek Mor [225] (WARLORD)
HQ2: Command Squad (75) 2 Additional Marine (2 * 15) 3 Power Fist (3 * 15) 5 Bionics (Combat Shield) (5 * 5) [175] in transport 1
ELITE1: Veteran Tactical Squad (100) 5 Additional Marine (5 * 12) 1 Power Axe (1 * 10) Legion Vexilla (10) Sergeant: Artificer Armour (10) Sergeant: Melta Bomb (5) [195] in transport 1
TROOP1: Predator Strike Squadron (75) Lascannon Sponssons (40) [115]
TROOP2: Predator Strike Squadron (75) Lascannon Sponssons (40) [115]
TROOP3: Predator Strike Squadron (75) Heavy Bolter Sponssons (20) Dozer Blade (5) [100]
TROOP4: Predator Strike Squadron (75) Heavy Bolter Sponssons (20) Dozer Blade (5) [100]
HEAVY1: Land Raider Proteus (180) Dozer Blade (5) [185]
HEAVY2: Land Raider Phobos (225) Dozer Blade (5) Armoured Ceramite (20) [250]
HEAVY3: Sicaran Venator [190]
TRANSPORT1: Rhino (35) Multi Melta (15) [50]
TRANSPORT2: Rhino (35) Multi Melta (15) [50]Player: Jukka-Pekka Heikkinen
Army: Imperial Fists (Loyal)
Rite of War: Hammerfall Strike Force

HQ1: Alexis Pollux [165]
Elite1: Terminator squad "Terra firma"(165) 5X storm Shields(50) 2x lclaw(20) 1x cfist(10) 1x thammer(10) 1x pfist (5) teleportation transponder(15) [275]

Troop 1: Tactical squad "Xander" (125) powerfist(15) teleportation transponder (15) [155]
Troop 2: Tactical squad "Porphyrion" (125) powerfist(15) teleportation transponder (15) [155]
Troop 3: Tactical squad "Apollyon" (125) combimelta (10) Rhino (35) [170]
Troop 4: Tactical squad "Lysander" (125) combiplasma (10) Rhino (35) [170]

Fast 1: Skyhunter squadron "Ptolemaios" (150) Power sword (10) [160]
Fast 2: Legion landspeeder "Foehammer" (40) multimelta (10) [50]

Heavy 1: Heavy support squad "Endymion" (135) teleportation transponder (15) [150]
Heavy 2: Heavy support squad "Socrates" (135) teleportation transponder (15) [150]
Heavy 3: Predator strike squadron "Heracles"  (75) additional predator (75) [150]Player: Teemu Guilliman
Army: Ultramarines XIII Legion (Loyal)
Rite of War: No Rite of War

HQ1: Chaplain(85): Artificer armor(10), meltabombs(5), power mace(0). [100]
TROOP1: Tactical Squad(125): Artificer armor(10), power sword(10), meltabombs(5). [150] in transport1
TROOP2: Tactical Squad(125): Artificer armor(10), power fist(15). [150] 
ELITE1: Contemptor Dreadnought(175): Multi-melta(0), meltagun(15). [190]
ELITE2: Contemptor Dreadnought(175): Kheres Assault Cannon(15). [190]
ELITE3: Legion Veteran Squad(100): Artificer armor(10), Thunder Hammer(20), 5xCombi-plasma(5x10). [180] in transport2
HS1: Sicaran Battle Tank(165): Lascannons(40). [205]
HS2: Fulmentarius Terminator Strike Squad(225): 5xCML(5x30), 4xPF(20). [395]
HS3: Predator Strike Squadron(75): Lascannons(40). [115]
TRANSPORT1: Rhino[35]
TRANSPORT2: Rhino(35): Heavy bolter(5). [40]Player: Jussi Nurro
Army: Iron Warriors 9th Grand Battalion (Traitor)
Rite of War: The Hammer of Olympia

HQ: Warsmith Drahos Sedlak: Rite of War (The Hammer of Olympia); Paragon blade (master-crafted); melta bombs; digital lasers; boarding shield; servo-arm; Battlesmith 205

Troops1: 10 Tactical Space Marines: Tactical Sergeant (melta bombs); 9 Tactical Space Marines; nuncio-vox; legion vexilla 150
Troop2: 10 Tactical Space Marines: Tactical Sergeant (melta bombs); 9 Tactical Space Marines; nuncio-vox 140
Troop3: 10 Tactical Space Marines: Tactical Sergeant (melta bombs); 9 Tactical Space Marines; nuncio-vox 140

Elites1: Contemptor Dreadnought: heavy conversion beamer; Dreadnought close combat weapon (meltagun); extra armour (free) 225

Heavy1: Artillery Tank Squadron, Basilisk: hull-mounted heavy bolter (shrapnel bolts); extra armour (free) 140
Heavy2: Whirlwind Scorpius: dozer blade; extra armour (free) 120
Heavy3: 6 Iron Havocs: Iron Havoc Sergeant (artificer armour; lascannon; augury scanner; melta bombs); 5 Iron Havocs; 5 × lascannon 320
Heavy4: 5 Tyrant Siege Terminators: Tyrant Siege Master (combi-melta); 4 Tyrant Siege Terminators; 1 chainfist 305Player: Tuomas Salmi
Army: Solar Auxilia


HQ1: Legate Commander 90 Iron halo (10), cyber familiar (10), meltabombs (5) 2 plasma pistols (20)
HQ2: Tank Commander 55 Goes to Malcador Infernus

ELITE1: Rapier Battery 210 2 additional rapiers (70) Quad Grenade launchers (105)

TROOP1: Tercio A Storm Section 140 Sergeant: meltabombs (5), plasmapistol (10) Squad: nuncio-vox (10)
TRANSPORT1: Dragosan (135): hull demolisher cannon (30) 165
TROOP2: Tercio B Rifle Section (100)

FAST1: Leman Russ Vanquisher (175) hull lascannon (10)
FAST2: Leman Russ Vanquisher (175) hull lascannon (10)

HEAVY1: Malcador Heavy Tank (235) hull demolisher cannon (30), siege armour (10) flare shield (25)
HEAVY2: Malcandor Infernus 320 chemical ammunition (25), pinttle heavy flamer(10) armoured ceramite (20)Player: Joni Pärssinen
Army: Night Lords (Traitor)
Rite of War: Pride of the Legion

HQ1: Krukesh ’the Pale’ (Praetor) Tartaros terminator armor, iron halo, paragon blade, combi-bolter, teleportation transponder

TROOP1: Cataphractii Terminator Squad (5) - The Atramentar, Sergeant Grendaar with lightning claws, teleportation transponder, Combi-bolters, plasma blaster, chainfist, power fists, teleportation transponder
TROOP2: Legion Veteran Tactical Squad (10) Sergeant Kerrig Nesh with bolt pistol, power sword, frag & krak grenades, Bolters, bolt pistols, combat blades, heavy bolter, meltagun, frag & krak grenades, Legion Vexilla
TROOPS3: Legion Veteran Tactical Squad (10) Sergeant Ghandhar with bolter, bolt pistol, lightning claw, frag & krak grenades, Bolters, bolt pistols, combat blades, meltaguns, Legion Vexilla, frag & krak grenades
TROOPS4: Legion Tactical Squad (10) Sergeant Jarek 'the Condemned' with bolt pistol, lightning claw, melta bombs, frag & krak grenades, Bolters, bolt pistols, Legion Vexilla, frag & krak grenades

FAST1: Night Raptor Squad (7) ”The Red-Marked” Huntmaster Kellvor with artificer armor and lightning claws, frag & krak grenades, melta bombs, Bolt pistols, chainswords, frag & krak grenades
FAST2: Anvillus Pattern Dreadclaw Drop Pod

ELITE1: Contemptor-Cortus Dreadnought ”Ancient Zhadrak” Two power fists with built-in twin-linked bolter, extra armor
ELITE2: Contemptor-Mortis Dreadnought ”Ancient Carakon” Kheres-pattern assault cannons, extra armor

TRANSPORT1: Legion Rhino APC (Dedicated transport) Twin-linked bolter, dozer blade, searchlight, smoke launchers
TRANSPORT2: Legion Rhino APC (Dedicated transport) Twin-linked bolter, dozer blade, searchlight, smoke launchersPlayer: Antti Rautsi
Army: Blood Angels
Rite of War: Day of Revelation

HQ1: Legion Praetor 200 pts Blade of Perdition, Digital Lasers, Iron Halo, Melta Bombs, Plasma Pistol

Elite1: Apothecarion Detachment 120 pts 2x Apothecary, 2x Jump Pack

Troop1: Legion Veteran Tactical Squad 270 pts 5x Additional Marines, 2x Plasma Gun, Melta Bombs
Legion Vexilla, Sergeant: Artificer Armour
Transport1: Rhino

Troop2: Legion Veteran Tactical Squad 270 pts 5x Additional Marines, 2x Plasma Gun, Melta Bombs
Legion Vexilla, Sergeant: Artificer Armour
Transport2: Rhino

Troop3: Legion Assault Squad 225 pts 2x Power Axe, Sergeant: Artificer Armour, Melta Bombs, Power fist

Fast1: Legion Assault Squad 225 pts 2x Power Axe, Sergeant: Artificer Armour, Melta Bombs, Power Fist

Fast2: Legion Reconnaissance Squad 110 pts Nuncio Vox

Fast3: Legion Javelin Attack Speeder 65 pts 2x Hunter Killer Missile

Heavy1: Legion Heavy Support Squad 260 pts 3x Additional Marines, Missile Launcher, Sergeant: Augury ScannerPlayer: Harri Hokkanen
Army: Alpha Legion (Loyal)
Rite of War: Coils of the Hydra

HQ1: Knight-Errant (175pts) [Librarian, Melta Bombs, Narthecium, Psychic Mastery Level 1]

HQ2: Legion Centurion (115pts) [Artificer Armour, Melta Bombs, Power Dagger, Refractor Field, Single Lightning Claw,Bolt Pistol ]Consul [Delegatus] Warlord

HQ3: Legion Centurion (110pts) [Artificer Armour, Power Weapon, bolter, Bolt Pistol ] Consul [Vigilator]

Elite1: Apothecarion Detachment (70pts) Legion Apothecary [Power Dagger] Additional Wargear [Artificer Armour, Chainsword/Combat Blade, Volkite Charger, Bolt Pistol ]

Elite2: Contemptor Dreadnought Talon (225pts) Legion Contemptor Dreadnought [Dreadnought Close Combat Weapon with inbuilt Meltagun , Heavy Conversion Beamer,

Elite3: Legion Mortis Dreadnought (135pts) [Twin-linked Autocannon x 2]

Elite4: Lernaen Terminator Squad (290pts) [Chainfist, Conversion Beamer, 4x Lernean Terminator, 1x Power Fist] 1x Chainfist, 1x Power Axe, Harrower [Chainfist, Power Dagger]

Troop1: Legion Tactical Squad (175pts) [9x Legion Tactical Space Marines] Additional Chainswords/Combat Blades, Bolters] Legion Tactical Sergeant [Artificer Armour, Bolter, Power Dagger, Power Fist,Bolt Pistol]

Troop2: Legion Tactical Squad (170pts) [9x Legion Tactical Space Marines] [Additional Chainswords/Combat Blades, Bolters] Legion Tactical Sergeant [Artificer Armour, Bolter, Melta Bombs,Power Sword,Bolt Pistol]

Troop3: Legion Tactical Support Squad (110pts) [4x Legion Space Marines] [Volkite Chargers] Legion Sergeant [Artificer Armour, Bolt Pistol]

Troop4: Legion Tactical Support Squad (175pts) [4x Legion Space Marines] [Meltaguns]Player: Ville Suominen
Army: Death Guard
Rite of War: The Reaping


HQ1: Legion Praetor, Cataphractii terminator armour with combi-bolter, Rad Grenades, Chainfist(mastercraft), Deathshour Terminatorsx2 melta bombs

ELITE1: Deathshroud Terminator Squad, 1 additional Deathshourd Terminator, Melta Bombs

TROOP1:Legion Tactical Squad, Additional Combat Blades, Sergeant:Artificer Armour, Melta Bombs
TROOP2: Legion Tactical Squad, Additional Combat Blades, Sergeant:Artificer Armour, Melta Bombs
TROOP3: Legion Heavy Support Squad, 5 additional Space Marines, 10xVolkite Culverin, Sergeant:Artificer Armour
TROOP4: Legion Tactical Support Squad, 5xPlasma gun, Sergeant: Artificer Armour

HEAVY1:Legion Artillery Tank Squadron, Legion Medusa
HEAVY2: Legion Vindicator Siege Tank Squadron, Laser Destroyer Array, Machine Spirit
HEAVY3: Legion Vindicator Siege Tank Squadron, Laser Destroyer Array, Machine Spirit