November 21, 2017

War Head Classics Bazaar




War Head -figukirppis ja klassikkobasaari sunnuntaina 26.11. 12-16

War Headin Triad III Warhammer 40K -turnauksen oheisohjelmana järjestetään tänä vuonna kaikille avoin figukirppis, johon voi tuoda myyntiin omaa vanhentunutta kalustoa, maalattuja miniatyyrejä, bitsejä ja kirjallisuutta! Henkilökuntamme hoitaa tuotteiden kaupittelun, joten kirpputorimyyjät voivat itse keskittyä pelaamiseen tai matsien seuraamiseen. 

Omalla basaariosastollamme on myös modernien tuotteiden lisäksi vaikuttava kokoelma Warhammer Fantasy-, 40K- ja Lord of the Rings -klassikoita edikoiden takaa. Kaupan on esimerkiksi kymmenittäin nostalgisia blistereitä, avaamattomia metallifigubokseja ja vanhoja maastosettejä, joita ei ole saanut kauppojen hyllyiltä enää vuosikausiin. Ropeconin pisteellämme vierailleet tietävät mistä on kyse, mutta valikoima on myös täydentynyt kesäisestä! Wanhan ajan blisteririvistöjen tutkailu on hieno kokemus jo itsessään, kannattaa poiketa shopilla.

Kirpparin ajankohta on myös Necromunda: Underhive -pelin julkaisuviikonloppu!


Kirppariohjeet ostajalle

Kirpputori on auki myymälän aukioloaikojen puitteissa 12-16. Myytävänä tulee olemaan monenlaista tavaraa moderneista käytetyistä figuista bitseihin ja klassikkoblistereihin. Asiakkaiden myyntiin tuomat artikkelit myydään yksinomaan käteisellä, joten mukaan on hyvä varata kolikoita myös tasarahaostoksiin. Tervetuloa shopille ja seuraamaan Triad-turnausta!

Kirppariohjeet myyjälle

Omia figupeliaiheisia tuotteita saa tuoda myyntiin kirpparille sunnuntaiaamupäivän aikana 9-12 tai kirppiksen jo avauduttua. Tuotteiden määrää ei ole erikseen rajattu, mutta jos myyntiartikkeleita tulee erityisen runsaasti, emme lupaa että kaikki ovat näkyvillä samanaikaisesti. Myytävät tavarat otetaan vastaan kahdessa muodossa:

1) Yksittäispakattuina tuotteina, joihin on merkitty selkeästi hinta ja myyjän sukunimi. Tuotteet voivat olla alkuperäislaatikoissaan, minigrip-pusseissa tai kirjojen ja yksittäisten isompien figujen tapauksissa irrallisina. Hintalaput tulee kiinnittää hyvin - jos tuotteen hinta ei ole selvä, otamme artikkelin pois myynnistä. Myyjän nimi tulee olla selkeästi esillä, sillä kirjaamme kaupaksi menneet tavarat niiden perusteella.

2) Laatikkoina, joiden sisältämät tuotteet ovat kaikki samanhintaisia ja boksiin on merkitty selkeästi tuotteiden hinta ja myyjän sukunimi. Jos haluat myydä kokonaisen armeijan, laita se laatikkoon, tee oheen listaus kokonaisuuteen kuuluvista yksiköistä kuntoineen ja valitse valmiiksi pari figua esimerkiksi maalaustasosta.

War Head -operaattorit hoitavat tuotteiden myynnin ja tilittävät kunkin myyjän myynnit kirppispäivän päätteeksi käteisenä. Myynneistä vähennetään 5€ pöytämaksu.

Tuotteet jätetään myyntiin omalla vastuulla - vaikka myyntiosastolla onkin kaiken aikaa valvoja, emme ota vastuuta näpistyksistä tai muista henkilökunnasta riippumattomista katoamistapauksista.


Tervetuloa kirpparille ja klassikkobasaariin!


No comments:

Post a Comment