March 23, 2012

Head Hunter

Teimme Ericin kanssa vastikään hiukan uudistuksia War Headin lookkiin! Toivottavasti käytettävyys ei huonontunut, vaikka räjähtävä banneri onkin aika leveä. Asenne on kuitenkin kaikki kaikessa! Mikäli tulee mieleen palautetta tai spottaat jotakin kummallista, heitä viesti kommenttiboksiin. Törmäsin esimerkiksi pieneen ongelmaan, että joillain näytöillä selattaessa jotkin sivuelementit menevätkin tönkösti päällekkäin sen sijaan, että olisivat nätisti rivissä. Esimerkiksi pikalinkkien ja tämän postauksen pikkukuvien tulisi olla samalla tasalla. Ehkä se on jokin resoluutiojuttu. Tarkoitus on joka tapauksessa lisätä blogiin erilaisia elementtejä lähitulevaisuudessa ja uusi lookki olikin hyvä startti pienelle kasvojenkohotukselle! Lukijat ja kommentit ovat olleet kirjoitteluinnon kannalta kaikki kaikessa, kiitos teille siitä!

Kaverini Dean on muuten aloittanut pienen harrastusbisneksen ja rakentelee erilaisia scifi- ja fantasia-aiheisia patsaita ja proppeja Head Hunter Store-nimen alla. Nettisivut ovat vielä vähän sekavat ja ehkä hiukan amatöörimäisesti tehdyt, mutta mikäli makeat sarjakuva- tai leffateemaiset rintakuvat, figut tai muu rekvisiitta kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti tsekata! Erityisesti patsaiden maalausjälki ja figujen green stuff-scratchbuildit on vaikuttavia ja sivustolla on kaupan maalattuja nappeja myös figupelikäyttöön. Dean on monille tuttu alkuperäisenä Helsingin Games Workshopin managerina ja nyttemmin osana Pelikauppa-ketjun henkilökuntaa. Onnea uudelle hankkeelle!

Pienenä vinkkinä, huhtikuun Model Expossa on mahdollisuus tavata Head Hunterin ja Nordic Garrisonin kundit sekä nähdä Mygamestoren demopisteen Forgestar-pöytä samalla kertaa. All hands on deck! Alla vielä pari esimerkkikuvaa Head Hunter-patsaista. Meininki on kohdallaan.

                                                                                                                                                                             
 

No comments:

Post a Comment